You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Legyen szó menyasszonyi-, vagy akár egy különleges estélyi-, hétköznapi sminkről, azt vallom, hogy a Vendég ízlésének megismerése nélkül nem sikerülhet tökéletesen. Mert hiába gondolom én úgy, hogy jól állna a vörös rúzs (és mondjuk valóban illik Kedves Vendégemhez), ha aztán feszélyezve érzi magát az utcán-, az eseményen, ahová hivatalos. A sminket tudni kell viselni, tudni kell jól érezni magát benne. Éppen ezért egy kiadós, kávé melletti beszélgetés után állunk neki a közös munkának.
 
A menyasszonyi- és alkalmi sminkelés mindenképpen legalább plusz egy alkalmat jelent, feltétlenül szükséges egy próbasmink, amit aztán különböző fényeknél (beltéri- és kültéri) is meg kell nézni és csak otthon szabad lemosni, hogy biztos lehessen abban, hogy megfelelő lesz az eseményen. Természetesen csak akkor engedem ki a kezeim közül, ha Kedves Vendégem száz százalékosan biztos benne, hogy elértük az elképzelését. 
 
Amit tanácsolni szeretnék minden kedves sminkre érkező Vendégemnek, hogy ne hozzon fotót. A valóságban teljesen másképpen hat minden szín, minden forma és csak hatalmas csalódás lehet belőle. Üljünk le és együtt tervezzük meg a színeket és a formákat, hogy minden smink egyedi- és személyre szabott lehessen. 

Szeretettel várom Önöket esküvői, szalagavatói, színházi, vagy akár egy Szilveszteri party sminkre!
 

"Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek."
(Audrey Hepburn)

Kérjen időpontot akár egy felfrissítő arckezelésre, akár egy egyént tükröző sminkre, akár egy gyönyörű ruha próbájára!

Lépjen velünk kapcsolatba