You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Célomként tűztem ki, hogy Kedves Vendégeim teljes kikapcsolódást kapjanak a Rózsavirág Szalonban. Kellemes hangulatban, relaxációs zene mellett folyik a kezelés az Ilcsi Szépítő Füvek natúrkozmetikumaival. Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban mindenkinek jár egy-egy órácska, amikor megpihenhet és bőre megújulhat, feltöltődhet. Nem nyújtok azonnali megfiatalodást elektrokozmetikai gépekkel, inkább csak egyszerűen felfrissülést, üde, ápolt bőrt. 
 
A Szalont próbáltam úgy berendezni, alakítani, hogy már a megjelenés is azt sugallja, hogy ide belépve megszűnik a kapkodás, az időre sietés, s erre a kis időre megnyugodhat test- és lélek. 
 
A kezelés (letisztítás, masszírozás, arctisztítás, pakolás, hidratálás) mellett szemöldök festést, igazítást-, szempilla festést is kérhetnek Kedves Vendégeim, valamint gyantázást két féle módszerrel és természetesen sminket, egy egyszerű kendőzést vagy akár alkalmi sminket.


Most nyitási akcióként 50%-os kedvezményt adok minden Kedves Vendégemnek!

Elkészült továbbá Ajándékutalványom is, amely korlátlan ideig felhasználható. Legyen egy arckezelés egy csodás szülinapi-, névnapi., Karácsonyi-, Valentin napi ajándék!
(Az utalvány csak pecséttel ellátva, az általam nyomtatott formában felhasználható és előzetes bejelentkezés szükséges!)
 

Képek:

"Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek."
(Audrey Hepburn)

Kérjen időpontot akár egy felfrissítő arckezelésre, akár egy egyént tükröző sminkre, akár egy gyönyörű ruha próbájára!

Lépjen velünk kapcsolatba