You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Ruháim viselhetők esküvőkön, szalagavatókon, különleges alkalmakkor. Alap elgondolásom az volt, hogy a Nagy Napon ne otthon kelljen öltözni, amikor amúgy is ideges mindenki. Ne otthon kelljen tárolgatni a ruhát, azon aggódva, hogy nehogy baja essen. Mivel a smink miatt úgyis jönni kell, miért ne úgy távozzon tőlem a Menyasszony, hogy minden szalag, tüllréteg és kellék a helyén van? Ráadásul az öltözés folyamatáról igény szerint fotó is készül a Szalonban. Természetesen Édesanyákat, Koszorúslányokat is szeretettel várok ilyenkor, hiszen nincs szebb annál, mint amikor minden kéz összefog a Menyasszonyért, öltöztessük fel együtt! 
 
A ruhák azonban kikölcsönözhetők a smink és az öltöztetés szolgáltatás igénybevétele nélkül is. 
 
S miért inkább kölcsönzés, mint vásárlás? A honlapon a ruhákról készült fotók abszolút a valóságot mutatják. Nincsenek átszerkesztve, nem máshonnan másolt fotók, hanem Boósz Gábor munkái, aki esküvői fotózást is vállal. Ha szereti előre átnézni, hogy aztán melyiket szeretné felpróbálni, nem fog csalódni. 
 
Nincs gond az esküvő után az eladással, vajon jön-e az érdeklődő, vagy átveszi-e a ruhát, ha feladjuk postán, stb. 
 
Nem kell a tisztíttatás gondját is a nyakába venni, hiszen ezeket a ruhákat csakis tisztítószalonban lehet foltmentessé varázsolni. 
 
Számomra a legfontosabb, hogy boldogan távozzon Kedves Vendégem és ha ennyivel is hozzájárulhatok a Nagy Nap sikeréhez, az a legnagyobb öröm számomra.
 

"Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek."
(Audrey Hepburn)

Kérjen időpontot akár egy felfrissítő arckezelésre, akár egy egyént tükröző sminkre, akár egy gyönyörű ruha próbájára!

Lépjen velünk kapcsolatba