You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Hartmann-Erős Kinga

Ügyvezető / TulajdonosKedves Vendégeim!
 
Szeretettel üdvözlöm Önöket honlapomon kicsiny Szalonom megalakulásának alkalmából. 
 
Bevallom, hogy amikor először láttam a „Szeretném, ha szeretnél” című filmet (azóta körülbelül 38x néztem meg, legutóbb a múlt héten :-)) befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy én is valamilyen formán részese szeretnék lenni az esküvőknek! Szeretnék én is tenni azért, hogy a Menyasszonyok egy lépéssel közelebb kerüljenek a tökéletesre sikerült Nagy Naphoz, amelyhez a ruha és a smink elengedhetetlen. Sokáig készültem ennek hatására esküvőszervezőnek.
Később aztán másképp alakult az életem, a főiskolán kommunikáció-művelődésszervező szakon végeztem, 2010-ben pedig kozmetikus vizsgát tettem és egészen mostanáig irodában dolgoztam, közben pedig a smink készítést gyakoroltam, fejlesztettem, folyamatosan tanulgattam. Mindig is szerettem sminkelni (a gimnáziumban egy kissé túlzásba is vittük jónéhányszor a vörös rúzs használatát... :-) ), és mindig szeretettel nézegettem a kozmetikusom krémeit, gépeit, akihez a pubertás korom alatt jártam. Aztán a kozmetikus iskolában Ő lett az egyik oktatóm, ennél hálásabb nem is lehettem volna, hogy Tőle tanulhattam. A gyakorlatomat pedig egy nagyon kedves Barátnőmnél töltöttem, nagyon sok hasznos tanácsot kaptam, új mozdulatokat tanultam, bátrabb lettem az Ő hatására. Ezúton is köszönöm Nekik! 
 
A saját esküvőnkre mindig szeretettel emlékezünk a Férjemmel. Elárulom, hogy egy teljesen sima, A-vonalú, díszítés nélküli ruhából (cél kitűzve, erős vagyok és bátor :-)), végül a leghatalmasabb, uszályos-hercegnős ruha lett. Meglátni és megszeretni – hát ez történt. És azóta sem bánom. De vallom, hogy próbálni kell, mielőtt döntünk és tapasztalattal a hátam mögött mondom, nem szabad otthon kinézni a Ruhát. Egy, ami bizonyos, hogy amikor odaállunk a tükör elé, a testünk-lelkünk is jelezni fog, hogy ez az a Ruha.
 
A Rózsavirág Szalon alapötlete az volt, hogy azt szeretném, ha Menyasszonyaim úgy lépnének ki tőlem, hogy a Ruha úgy áll, ahogy kell, olyan hosszú, olyan feszes, amilyennek lennie kell, a Smink pedig olyan, amiben Hercegnőnek érezhetik magukat. Nem kell otthon bajlódni az öltözéssel, nem kell otthon tárolni a két-három nappal hamarabb elvitt ruhát, itt egyben megkapják a tökéletes külsőt. Szeretném, hogy itt már csak a kellemes izgalmat érezzék, amivel az Eseményre készülnek. De mellette ugyanekkora hangsúlyt fektetek a kozmetikára, szeretnék kellemes feltöltődést nyújtani az Ilcsi Szépítő Füvek professzionális termékeivel, a mai rohanó világból kiszakadva egy-egy órácskára esélyt adni az igenis nőies fecsegésnek :-) és a relaxációnak. A sminkek pedig legyenek kizárólag Önök, mutassák az Önök személyiségét, varázsát. De erről a részleteket kérem nézzék meg a Kozmetika fül alatt. 

Fotósunk, Boósz Gábor igény szerint akár végig dokumentálja az öltözés folyamatát is, aztán természetesen az esküvő és a lakodalom eseményeit is, vagy akár egy jegyesfotózást például az első találkozás helyszínén. A lehetőségekről a Fotózás fül alatt olvashatnak bővebben Gábor tollából származó gondolatokkal és információkkal. 
 
Remélem, hogy vendégeim körében köszönthetem Önöket, kellemes nézelődést kívánok oldalamon.
 
Ne feledjék, mottóm: Nincs „ara-para”, mert MINDENT megoldunk!
 
Hartmann-Erős Kinga – kozmetika, smink, ruhakölcsönzés 
Boósz Gábor - fotó 
 
 
 

"A szépség számomra azt jelenti, hogy jól érzem magam a bőrömben. Ezt, vagy egy fantasztikus vörös rúzst." (Gwyneth Paltrow)

"Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek."
(Audrey Hepburn)

Kérjen időpontot akár egy felfrissítő arckezelésre, akár egy egyént tükröző sminkre, akár egy gyönyörű ruha próbájára!

Lépjen velünk kapcsolatba